Boem Club- Lectii de muzica pentru toate varstele!

Lectii de vioara


Lectii de vioara

Lectiile de vioara reprezinta alegerea ideala pentru petrecerea timpului liber intr-o maniera placuta. Studiul viorii este benefic atat pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor, cat si pentru petrecerea timpului liber intr-un mod placut, cultural-educational, fie ca este vorba despre adulti sua copii.

Lectiile de muzica oferite de Boem Club sunt adresate in egala masura celor care doresc sa se relaxeze prin muzica, cat si celor care doresc sa atinga un nivel muzical avansat. Inca de la primele cursuri atentia se concentreaza asupra deprinderii unei posturi potrivite atat in ceea ce priveste tinerea viorii cat si pe cea a arcusului.

Pe masura ce cursantii avanseaza in deprinderea notiunilor muzicale, se va pune accentul asupra citirii la prima vedere, cizelarii sunetului, interpretarii, a exercitiilor tehnice, studiilor si a gamelor.

Pentru cei ajunsi la un nivel avansat se va urmari aprofundarea tehnicii, prin extinderea notiunilor muzicale si a repertoriului; se vor organiza de asemenea, la cerere, cursuri de muzica de camera si corepetitie pentru cei care isi manifesta dorinta in acest sens.