Boem Club- Lectii de muzica pentru toate varstele!

Scoala de Vara Boem Club, un mod placut si util de a va petrece vacanta!


Friday, April 26th, 2013

              Se apropie vacanta de vara, cea mai asteptata perioada a anului de catre copii!   Parintii isi doresc ca macar o mica parte din vacanta de vara sa fie dedicata invatarii unui lucru nou, intr-un mod placut si util. Scoala de Muzica Boem Club ofera tuturor prin Programul Scoala de Vara posibilitatea intrarii in lumea muzicii la preturi accesibile si cu o frecventa optima deprinderii unor cunostinte de baza intr-un timp relativ scurt.

            Programul Scoala de Vara Boem Club este special creat pentru vacanta de vara a copiilor si se va desfasura in acest an perioada 15 iunie- 15 septembrie. Pentru ca este vara si copii au mult timp liber la dispozitie, pachetul de lectii „Scoala de Vara” presupune efectuarea a minimum 2 lectii pe saptamana, pe durata a minimum 1 luna, astfel incat pana la sfarsitul modulului cursantii sa aiba posibilitatea de a deprinde abilitati si cunostinte de baza legate de studiul instrumentului ales.

            Pana la 1 iunie se pot face oricand inscrieri la Scoala de Vara Boem Club in limita locurilor disponibile. Cursantii pot alege intre lectiile de muzica individuale sau de grup de pian, chitara, vioara, canto, violoncel sau educatie muzicala pentru prescolari (lectie doar de grup).

            Scoala de Vara Boem Club se desfasoara deja de 2 ani, cu tot mai mult succes de la an la an. Anul trecut, numarul cursantilor inscrisi in programul de vara a fost dublu fata de anul 2011, iar pentru anul acesta ne asteptam la o dublare a numarului de cursanti fata de anul 2012, intrucat interesul romanilor pentru activitati extra-scolare este in continua crestere, in ciuda crizei financiare globale.

            Si pentru ca lectiile de muzica Boem Club se adreseaza oricarei varste, pe langa cursurile de instrument/canto, pachetul de Scoala de Vara include si cursuri de educatie muzicala pentru prescolari, care au loc pe grupe de varsta: 2-3 ani si 4-5 ani. Cursurile de educatie muzicala au ca scop familiarizarea copiilor inca de la varste fragede prin intermediul jocului, desenului si al cantecelelor cu notele muzicale si principalele notiuni de teorie muzicala necesare ulterior in studiul unui instrument.

            In plus, in cuantumul pachetului de lectii Scoala de Vara achizitionat, cursantii au posibilitatea de a participa gratuit saptamanal la workshop-ul de teoria si istoria muzicii aferent nivelului sau de pregatire (incepator, intermediar, avansat), pentru a aprofunda notiunile teoretice necesare studiului instrumentului ales.

            Avantajele Scolii de Vara Boem Club sunt urmatoarele: posibilitatea de a fi instruiti in tainele muzicii de profesori tineri, absolventi de Conservator, cu experienta in predare, oportunitatea de a petrece timpul liber din cadrul vacantei de vara intr-un mod relaxant, prin intermediul unor activitati educational-recreative foarte placute, posibilitatea de a studia gratuit cu ajutorul instrumentelor Boem Club, facand doar o programare in prealabil, posibilitatea de a programa lectiile de muzica in orice zi si in orice interval orar cuprins intre 10:00-20:00 (sediul Razoare) si 9:00-21:00 (sediul Alba Iulia).

            Inscrierea pentru cursurile de muzica din cadrul Scolii de Vara Boem Club se poate face telefonic, in intervalul 09:00-21:00, zilnic, apeland unul dintre cele doua numere de telefon: 0735.641.594 sau 0760.689.422. De asemenea, cei interesati de cursurile de muzica ale Scolii de Vara pot trimite un e-mail pe adresa office@boemclub.ro.

Va asteptam!

 

Despre Boem Club


            Scoala de muzica Boem Club este prima scoala particulara de muzica din Bucuresti care se adreseaza tuturor celor care doresc sa invete sa cante, indiferent de varsta sau nivel de pregatire muzicala. In prezent, Scoala de Muzica Boem Club are doua sedii, in doua zone importante ale Capitalei (zona Piata Alba-Iulia – Piata Muncii si zona Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 20 profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.

Pentru mai multe detalii:

Denisa Petrean – PR Specialist
Mobil: 0768 300 396
E-mail: denisa.petrean@boemclub.ro

www.boemclub.ro

5 Responses to “Scoala de Vara Boem Club, un mod placut si util de a va petrece vacanta!”

 1. Scoala de Vara Boem Club, un mod placut si util de a va petrece vacanta! | Lectii de vioara Says:

  Mallie Millbern

  page-description

 2. Scoala de Vara Boem Club, un mod placut si util de a va petrece vacanta! | Lectii de vioara Says:

  Sherwood Awada

  I found a great…

 3. Scoala de Vara Boem Club, un mod placut si util de a va petrece vacanta! | Lectii de vioara Says:

  Garnett Rizor

  I found a great…

 4. Scoala de Vara Boem Club, un mod placut si util de a va petrece vacanta! | Lectii de vioara Says:

  Dillon Bynun

  page-description

 5. Scoala de Vara Boem Club, un mod placut si util de a va petrece vacanta! | Lectii de vioara Says:

  Adolph Flori

  I found a great…

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.