Boem Club- Lectii de muzica pentru toate varstele!

Cursurile de muzica de grup – tot mai solicitate in anul 2013!


Friday, April 26th, 2013

                De la inceputul anului 2013 si pana acum, Scoala de Muzica Boem Club a inregistrat o crestere semnificativa a cererilor pentru cursuri de grup. Lectiile de muzica de grup au fost introduse in grila educationala Boem Club de la inceputul anului scolar 2012-2013 si de atunci se bucura din ce in ce mai mult de succes.

            Principalul avantaj al lectiilor de muzica de grup este costul mult mai scazut al acestora. Astfel, daca pentru un pachet de 8 lectii individuale de muzica un cursant plateste 500 de lei sau 450 lei, in functie de intervalul orar in care isi programeaza orele, pentru un pachet de 8 lectii de muzica de grup se achita un pret de doar 320 de lei.

            Prin intermediul lectiilor de muzica de grup, Boem Club si-a propus sa ofere celor interesati posibilitatea sa impartaseasca pasiunea pentru muzica impreuna cu alti cursanti (frati, amici, prieteni sau cunostinte). De asemenea, pachetul de lectii de grup este avantajos din punct de vedere al costurilor si pentru cei care doresc sa invete muzica, dar care dispun de resurse financiare destul de limitate.

           O lectie de grup dureaza tot atat cat una individuala, adica 50 de minute. Inscrierile la aceste cursuri se pot face oricand, iar cursurile incep in functie de completarea fiecarei grupe.

            Boem Club cuprinde in oferta sa educationala cursuri de muzica de grup la un instrument (pian, chitara, vioara), canto sau educatie muzicala pentru prescolari.

            Lectiile de grup de educatie muzicala pentru prescolari se desfasoara pe grupe de 2-3 ani si 4-5 ani. Un pachet de cursuri de educatie muzicala costa insa 200 de lei si cuprinde 4 lectii de grup.

            La cursurile de grup de instrument sau de canto, limitele inferioare de varsta sunt: la chitara si vioara – varsta minima 5 ani, canto – varsta minima 6 ani, iar la pian – varsta minima 4 ani. Grupele sunt create separat pentru adulti si pentru copii in functie de varsta si nivelul muzical al fiecaruia, cuprind maximum 4 persoane si se creeaza in functie de numarul de cursanti inscrisi.

            La fel ca si lectiile de muzica individuale ale Boem Club, lectiile de muzica de grup sunt sustinute de catre profesori absolventi de conservator, cu experienta in predarea muzicii si in prezentarea notiunilor muzicale intr-un mod adecvat pentru cursant.

 

Despre Boem Club

            Scoala de muzica Boem Club este prima scoala particulara de muzica din Bucuresti care se adreseaza tuturor celor care doresc sa invete sa cante, indiferent de varsta sau nivel de pregatire muzicala. In prezent, Scoala de Muzica Boem Club are doua sedii, in doua zone importante ale Capitalei (zona Piata Alba-Iulia – Piata Muncii si zona Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 20 profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.

4 Responses to “Cursurile de muzica de grup – tot mai solicitate in anul 2013!”

 1. URL Says:

  … [Trackback]

  […] Find More Informations here: lectii-de-vioara.ro/cursurile-de-muzica-de-grup-tot-mai-solicitate-in-anul-2013/ […]

 2. dispensaries that ship to va Says:

  … [Trackback]

  […] Read More to that Topic: lectii-de-vioara.ro/cursurile-de-muzica-de-grup-tot-mai-solicitate-in-anul-2013/ […]

 3. relx Says:

  … [Trackback]

  […] Find More Info here on that Topic: lectii-de-vioara.ro/cursurile-de-muzica-de-grup-tot-mai-solicitate-in-anul-2013/ […]

 4. Cursurile de muzica de grup Says:

  Prince Zempel

  I found a great…

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.