Boem Club- Lectii de muzica pentru toate varstele!

Concertul „Scoala de Muzica”, transpunerea muzicala a activitatii Boem Club


Wednesday, June 5th, 2013

Scoala de Muzica Boem Club organizeaza sambata, 22 iunie, la Teatrul Act din Bucuresti, cel de-al saselea concert marca Boem Club, care se va intitula „Scoala de Muzica”. Spectacolul face parte din Campania „Iesi la un cantec?” lansata in luna mai de Boem Club si are ca scop sprijinirea si incurajarea demersurilor muzicale ale copiilor, tinerilor si adultilor iubitori de muzica, indiferent de varsta si nivel de pregatire. Prin acest concert, Boem Club trece in revista rezultatele muzicale ale celor care au ales deja sa „iasa la un cantec”, spre a ii incuraja pe toti iubitorii muzicii sa incerce aceasta activitate deosebita.

Concertul „Scoala de Muzica” va reuni aproximativ 100 de interpreti si peste 400 de spectatori, cursanti copii si adulti ai Scolii de Muzica Boem Club, care vor incanta auditoriul cu piese interpretate la pian, chitara, vioara si cu vocea. Interpretii care vor urca pe scena au varste cuprinse intre 3 ani si 50 de ani si o experienta muzicala ce pleaca de la cateva luni si ajunge, in cazul unora dintre ei la cativa ani, insa toti au in comun pasiunea si dragostea pentru muzica.

Programul concertului va cuprinde in afara momentelor solo, momente de muzica de camera, duete pentru vioara si pian, pentru doua chitare, voce si chitara, piese de pian la patru maini, precum si momente muzicale prezentate de profesorii Boem Club. Ritmurile vor fi, de asemenea, variate, de la muzica clasica pana la dance, pop, R&B, rock.

Boem Club organizeaza periodic manifestari culturale cum ar fi concerte, preselectii, auditii, concursuri, in vederea sustinerii si promovarii muzicii si talentelor muzicale la orice varsta sub moto-ul „Lectii de muzica pentru toate varstele! Niciodata nu e prea tarziu sau prea devreme!”. Pana la acest moment, in cei 3 ani de activitate, au trecut pragul celor doua sedii ale Scolii de muzica Boem Club peste 1.500 de persoane care si-au dezvoltat prin intermediul cursurilor scolii abilitatile muzicale.

Campania „Iesi la un cantec?” din cadrul careia face parte acest concert urmareste atragerea cat mai multor persoane dornice sa invete sa cante la un instrument sau cu vocea impreuna cu prietenii, colegii, fratii, in cadrul lectiilor de muzica de grup Boem Club.
Partenerii de pana acum in cadrul spectacolului „Scoala de Muzica” sunt: Agentia de presa Amos News, Good Agency, Radio Romania Muzical, Revista Arhitext, Teatrul Ion Creanga, Libraria Bastilia, www.sfatulparintilor.ro si www.suntparinte.ro.

Despre Boem Club

Boem Club este prima scoala particulara de muzica din Bucuresti care se adreseaza tuturor celor care doresc sa invete sa cante, indiferent de varsta sau nivel de pregatire muzicala. In prezent, Scoala de Muzica Boem Club are doua sedii, in doua zone importante ale Capitalei (zona Piata Alba-Iulia – Piata Muncii si zona Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 20 profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.
Scoala de muzica Boem Club ofera lectii de muzica intr-un cadru placut si avand un program generos, de luni pana duminica intre 09:00 – 21:00, inscrierile putand fi facute oricand pe parcursul anului la numarul de telefon 0760 689 422 sau la office@boemclub.ro.

4 Responses to “Concertul „Scoala de Muzica”, transpunerea muzicala a activitatii Boem Club”

 1. our website Says:

  our website

  Concertul „Scoala de Muzica”, transpunerea muzicala a activitatii Boem Club | Lectii de vioara

 2. additional hints Says:

  additional hints

  Concertul „Scoala de Muzica”, transpunerea muzicala a activitatii Boem Club | Lectii de vioara

 3. joy Says:

  joy

  Concertul „Scoala de Muzica”, transpunerea muzicala a activitatii Boem Club | Lectii de vioara

 4. take a look at the site here Says:

  take a look at the site here

  Concertul „Scoala de Muzica”, transpunerea muzicala a activitatii Boem Club | Lectii de vioara

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.