Boem Club- Lectii de muzica pentru toate varstele!

Tabara de Muzica Boem Club


Tuesday, May 19th, 2015

Tabara de vara Boem ClubLectii de pian in tabara de muzica Boem Clublectii de tobe in tabara de muzica Boem Clublectii de canto in tabara de muzica Boem Club

 

Este binecunoscut faptul ca studiul muzicii aduce multe, multe beneficii, mai ales in cazul copiilor. Expertii confirma ca sunt foarte multe lucruri bune pentru care merita sa iti dai copilul sa invete sa cante la un instrument sau cu vocea; muzica le sporeste copiilor capacitatea de gandire, le imbunatateste memoria, le confera incredere in ei, ii invata sa fie disciplinati, le stimuleaza creativitatea.

 
Din dorinta de a oferi copiilor o educatie muzicala pe perioada verii, care sa includa activitati distractive, relaxante si amuzante pentru ei, intr-un cadru boem, in mijlocul naturii, Scoala de Muzica Boem Club organizeaza in aceasta vara pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 7 si 17 ani Tabara de Muzica Boem Club.  Tabara se va desfasura in perioada 2-22 August, saptamanal, la Vila Alisa*** din Bran. Inscrierile se vor putea efectua in perioada 15 mai-15 iunie.

 
Tabara de Muzica Boem Club 2015 este un proiect nou care se adreseaza copiilor dornici sa exploreze cantatul la un instrument (pian, chitara, vioara sau tobe) sau sa isi exerseze calitatile vocale.  In Tabara de Muzica Boem Club se pot inscrie atat cursanti ai Scolii de Muzica Boem Club, cat si copii din afara scolii. Activitatile muzicale din cadrul taberei se vor desfasura pe grupe de varsta, sub indrumarea profesorilor Boem Club – pentru activitatile muzicale – si a psihologilor scolari, membri ai Colegiului Psihologilor – pentru activitatile recreative si de integrare in grup.

 

Obiectivul Taberei de Muzica Boem Club este initierea muzicala si familiarizarea participantului cu ceea ce este muzica din punct de vedere teoretic, dar si practic. Vor fi prezentate notiuni de teoria muzicii pe intelesul tuturor si vor fi initiati in tainele pianului, chitarii sau viorii, ale percutiei sau ale cantatului cu vocea.

Scoala de Muzica Boem Club asigura in cadrul taberei de vara urmatoarele:

•    Transport dus- intors cu plecare din Bucuresti
•    Cazare 6 nopti in pensiune standard 3 stele in camerele de 2 si 3 locuri
•    Mic dejun, pranz, cina+1 gustare (meniul zilnic va fi transmis anterior desfasurarii taberei, pe e-mail, parintilor)
•    Ateliere de grup de pian, chitara, canto, percutie si vioara
•    Petrecere tematica
•    Concursuri pe tema muzicala
•    Activitati recreative in aer liber
•    Drumetii la obiectivele turistice din zona
•    Profesori absolventi de Conservator si monitori pentru organizarea activitatilor
•    Psihologi scolari
•    Asistenta medicala (daca este cazul)
•    Echipamente si materiale pentru desfasurarea activitatilor muzicale si de Aventura

Taxa de participare este de 1.500 lei si se poate achita doar prin transfer bancar, la sediile Scolii de Muzica Boem Club: Boem Club Alba Iulia, Boem Club Razoare, Boem Club Dorobanti.

Pagina de Facebook a Taberei de Muzica Boem Club:

https://www.facebook.com/TabaraDeMuzicaBoemClub

 


Persoana de contact pentru inscrieri si detalii despre Tabara de Muzica Boem Club:

Denisa PETREAN- Specialist PR
E-mail: denisa.petrean@boemclub.ro
Tel: 0768 300 396
www.boemclub.ro
www.facebook.com/BoemClub

Despre Boem Club

Scoala de Muzica Boem Club a fost infiintata in anul 2009, din dorinta de a oferi tuturor iubitorilor si amatorilor de muzica din Bucuresti posibilitatea de a invata sa cante la un instrument preferat sau cu vocea.

Scoala de Muzica Boem Club este in prezent cea mai mare scoala privata de muzica din Romania, oferind in limba romana sau in limba engleza, lectii de muzica individuale sau de grup premium, la pian, chitara, vioara, violoncel, percutie, saxofon, clarinet, oboi, flaut, block flute si canto, atat pentru copii, cat si pentru adulti.

In prezent, Boem Club are trei sedii, in trei zone importante ale Capitalei (zona Dorobanti, zona Piata Alba-Iulia – B-dul Decebal si zona Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 35 de profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.

 

 

5 Responses to “Tabara de Muzica Boem Club”

 1. Tabara de Muzica Boem Club | Lectii de vioara Says:

  Adolph Tingen

  I found a great…

 2. Tabara de Muzica Boem Club | Lectii de vioara Says:

  Alvin Huckabone

  I found a great…

 3. Tabara de Muzica Boem Club | Lectii de vioara Says:

  Milford Weishar

  I found a great…

 4. Tabara de Muzica Boem Club | Lectii de vioara Says:

  Jamie Nelton

  I found a great…

 5. Tabara de Muzica Boem Club | Lectii de vioara Says:

  Norbert Sullenger

  I found a great…

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.